hostingHosting staat voor het plaatsen van een website op een webserver zodat bezoekers deze website kunnen bereiken via de domeinnaam van deze website. Zodra mensen een domeinnaam intypen wordt er contact gezocht met de server die is gekoppeld aan deze domeinnaam. De bestanden op de server van de hosting provider worden dan voor de bezoeker geopend in de browser. website hosten

webhosting

Bij een domein en hosting kunnen verschillende diensten worden aangeboden. De bekendste dienst is het aanbieden van e-mailadressen die afkomstig zijn van de bijpassende domeinnaam. Daarnaast worden bij hosting vaak statistieken, email aliassen, subdomeinnamen, databases aangeboden. Dit is afhankelijk van de hosting partij.

 

Wat is een hostingprovider?

 

Een hostingprovider biedt ruimte aan op hun webserver, waarop u uw websitebestanden kunt uploaden. Webhosting op betrouwbare en snelle webservers is uitermate belangrijk voor de presentatie van uw website.

 

Zo zorgt u er namelijk voor dat uw website goed bereikbaar is via internet, u weinig last heeft van storingen en uw websitepagina’s snel geladen worden. Een hostingprovider biedt u snelle en betrouwbare webhosting met persoonlijke service.

cloud-hosting